New Step by Step Map For نیلینگ
New Step by Step Map For نیلینگ
Blog Article
در مکانهایی در مجاورت سیستم فاضلاب و چاههای آب و همچنین در مناطقی که جریان آب زیاد است مناسب نمیباشد
اگر در محل اجرای نیلینگ موانع مختلفی مانند تأسیسات شهری و غیره وجود داشته باشد طول عمق گمانهها و شیب آنها نمیتواند به صورت آزادانه اجرا شود
فشارهای بیشتر میتواند تغییر در بافت خاک و وقوع نشستهای احتمالی در سازههای مجاور را به همراه داشته باشد.
این دو روش علیرغم شباهاتهای بسیاری که با یکدیگر دارند دارای تفاوتهایی نیز میباشند که در ادامه به آنها اشاره خواهیم کرد. تفاوت نیلینگ و انکراژ عبارت است از:
این نوع از تجهیزات دارای قسمتهایی از قبیل مته، میله و دکل حفاری، سیستم جلو برنده مته، سیستم ضد قفل، جکهای هیدرولیکی، فرمان و تابلوی کنترل دستگاه و روشنایی هستند.
تاثیر خاکبرداری مرحله به مرحله بر روی مکانیزم رفتاری سیستم نیلینگ
پایین بودن ریسک اجرا و خطرات آن در مقایسه با روشهای دیگر مانند انکراژ
اگر سطح لغزش از میان میخها عبور کند، لازم است پایداری نیروهای مقاومی که در میخها وجود دارد نیز در نظر گرفته شود.
در نهایت پس از این مرحله عملیات کشش المان تسلیح (اعمال نیروی پس تنیدگی) صورت می پذیرد.
در این مرحله باید حفاری چاهکها انجام شود بهگونهای که گمانهها یا چاهکها بهصورت افقی و مایل و همچنین به کمک دستگاههای حفاری مخصوص، در سطوح شیبدار و دیوارههای محل گودبرداری ایجاد خواهند شد.
در این روش امکان اجرای پوشش دائمی نیز در صورت نیاز وجود دارد. این پوشش ها نیز می تواند از نوع بتن پاششی، بتن پیش ساخته، بتن درجا ریز و سایر انواع تکنولوژی های جدیدتر برای اجرای پوشش طرح دار و سازگار با محیط می باشد. در روش انکراژ انواع روش های تزریق جهت تامین مقاومت قسمت گیردار وجود دارد.
جهت انجام سیستم نیلینگ و زهکشی، نکات زیر باید مدنظر قرار گیرد:
دستگاه دریل واگن، یک سیستم با سه درجه آزادی است که با امکان طراحی و تولید در ابعاد و ظاهر مختلف، در خدمت فرآیند حفاری و نیلینگ قرار میگیرد.
در این نوع رویه و پوششها، فاصله میخها از هم کم است، اما اگر ضخامت پوشش سیستم میخگذاری زیاد شود، توزیع فشار جانبی منظمتر شده و فاصله میخها را نیز میتوان بیشتر کرد، چرا نیلینگ چیست که در اینجا عملکرد دیوار به سیستم دیوار حائل، نزدیکتر میشود.